Vacature Zelfstandig Werkend Kok – Brouwerij Horeca

Vacature details

Bekijk de volledige vacature en solliciteer!

Contact

Als er nog vragen zijn kun je ons altijd bereiken op:

Omschrijving vacature Zelfstandig Werkend Kok – Brouwerij Horeca in Amsterdam

Midden in het park, tussen bruisend stadsleven en groen om je heen, vind je een plek waar bier en eten elkaar ontmoeten. Waar locals en dagjesmensen neerstrijken voor een heerlijk biertje en een stevige maaltijd en waar het team elke dag samenwerkt om het gezelligste horecaconcept van de stad neer te zetten. Ons geheim? Een team dat elkaar vooruithelpt. Geen poespas, maar duidelijke afspraken, een flinke dosis gezelligheid en ruimte om je eigen ideeën in te brengen. Of je nu gek bent op koken, leidinggeven in de keuken of gewoon wilt werken in een omgeving waar craft bier centraal staat: hier is plek voor jouw talent.

Midden in het park, tussen bruisend stadsleven en groen om je heen, vind je een plek waar bier en eten elkaar ontmoeten. Waar locals en dagjesmensen neerstrijken voor een heerlijk biertje en een stevige maaltijd en waar het team elke dag samenwerkt om het gezelligste horecaconcept van de stad neer te zetten.

Ons geheim? Een team dat elkaar vooruithelpt. Geen poespas, maar duidelijke afspraken, een flinke dosis gezelligheid en ruimte om je eigen ideeën in te brengen. Of je nu gek bent op koken, leidinggeven in de keuken of gewoon wilt werken in een omgeving waar craft bier centraal staat: hier is plek voor jouw talent.

Jouw rol

Als Zelfstandig Werkend Kok ben jij samen met je collega’s verantwoordelijk voor de keuken. Je houdt het hoofd koel tijdens de drukte van de avond, zorgt dat gerechten strak en op tijd de pass verlaten en bewaakt overzicht in de mise-en-place en bestellingen. Je let op hygiëne, denkt mee over de kaart en werkt nauw samen met de chef en bedrijfsleiding.

Na je dienst? Dan schuif je gezellig met het team aan voor een welverdiend biertje of een lekkere maaltijd.

Wat krijg je?

  • Een salaris van minimaal €15 per uur + fooi
  • Flexibele uren (24–38 uur, in overleg)
  • Maaltijden tijdens je dienst
  • Opleidingen en trainingen om door te groeien
  • Korting op eten en drinken
  • Werkkleding en een transparante werkcultuur
  • En natuurlijk: altijd een gezellig drankje na je shift

Wie ben jij?

  • Minimaal 1 jaar ervaring in de keuken (leidinggevende ervaring is een plus)
  • Stressbestendig, communicatief en kwaliteitsgericht
  • Een echte teamspeler die ook zelf initiatief neemt
  • Je spreekt Nederlands
  • Heeft affiniteit met craft bier en goed eten

Over het restaurant

Een moderne brewpub waar bier en eten samenkomen. Hier wordt gewerkt met eerlijke producten, een stoer en toegankelijk menu en oog voor mens en milieu. Het team is betrokken, krijgt inspraak in beslissingen en de ruimte om zich verder te ontwikkelen.

Over Table for Two

Wij zijn Table for Two. Gespecialiseerd in het vinden én ontwikkelen van horecatalent voor topzaken in heel Nederland. Of je nu je eerste leidinggevende stap wilt zetten of al een ervaren hospitalityprofessional bent: wij helpen je bij het vinden van een plek die écht bij je past.

Naast bemiddeling bieden we ook trainingen en coaching, zodat jij je skills blijft ontwikkelen en zelfverzekerd aan de slag gaat. Van gastvrijheid en service tot leidinggeven en wijnkennis, wij zorgen dat je er helemaal klaar voor bent.

Word jij de nieuwe kracht in deze keuken?
Stuur je cv en motivatie naar Table for Two. Wij doen de eerste selectie en brengen je in contact met de bedrijfsleiding.

📩 info@tablefortwo.nl | 📞 06-27538648 | 🌐 www.tablefortwo.nl

Ben je enthousiast geworden om als Zelfstandig Werkend Kok – Brouwerij Horeca aan de slag te gaan in Amsterdam?

Dan zijn wij op zoek naar jou! Bekijk de volledige vacature en solliciteer nu!

Meer vacatures